RSS:     

joi, 4 octombrie 2007

Consum de media in Timpul liber


(Rezumatul episodului anterior: Asociatia consumatorilor de media, intrunire cu discutii despre furt, texte vechi si imagini noi)

Am sa continui astazi completarea listei de invitati pentru intilnirea pusa la cale de Asociatia consumatorilor de media. Avem pina acum un organizator (unul?), un Cristian Tudor Popescu, presedinte si mereu incruntat, un post de televiziune si un "consumator" furat. Cam putini! Asociatia tot nu s-a lamurit cum e cu cei 500 de pixeli, intre timp eu le dau inca o mina de ajutor.

Pentru inceput niste... ati ghicit!, imagini:

sa le zicem, in ordine, 1, 2 si 3

la fel, 4 si 5

si, in final, 6 si 7

Le-am impartit pe trei rinduri dupa data la care au iesit la... chiosc.
Primele trei in 20.09.2007, urmatoarele doua in 27.09.2007 si ultimele doua in 4.10.2007, adica exact astazi. Prezentul cit se poate de prezent!
Imaginile nu arata prea bine. Hirtia cam proasta, un scaner putin obosit. Ce pretentii sa ai?

Vreti sa le vedeti si altfel? Se poate. In ordinea in care au aparut putin mai sus:

Pe-a saptea va las placerea sa o gasiti singuri. Acum stiti unde sa cautati.

Sint mici diferente intre cele doua seturi de imagini. Originalele purtau si o sigla. Cineva a muncit sa o scoata. Caci fara munca... nu-i asa?
Iar daca veti avea sub ochi si variantele pe hirtie va sfatuiesc sa nu va lasati pacaliti de cuvintele viclene agatate de final. Nu a intrebat nimeni pe nimeni nimic! In timp ce aici scrie clar.

Recapitulare: se pot adauga la lista sase (sapte, daca va straduiti putin) "consumatori" furati plus inca o prezenta de onoare.

Asociatia consumatorilor de media, deja se intrevad reale perspective de succes.

(va urma...)

Un comentariu:

Anonim spunea...

pot fi date in judecata ziarele respective ?