RSS:     

marți, 16 octombrie 2007

Scapam de web 2.0? Doar sub pamint..

V-ati saturat de web 2.0? Nu gasiti nimic demn de retinut in puhoiul de Consumer Generated Media sau User Generated Content?

Scaparea se afla in pestera. Acolo unde se-adaposteau si stramosii, mai pe la inceputurile speciei.
Nu, nu strimbati din nas. Intre timp specia a mai si evoluat (in fine, nu chiar in totalitate!).

Asadar, pentru sfirsitul acestei saptamini, o invitatie intr-o Pestera (nu e 2.0!) pentru a degusta o exemplificare sonora de Cave Generated Content.


"Fundatia Academica Culturala Timisoara si Asociatia Speologica Speotimis, în colaborare cu Consiliul Judetean Timis, Consiliul Local al Municipiului Timisoara, Consiliul Local si Primaria Tomesti, Centrul Judetean de Cultura si Arta al Judetului Timis si Centrul Cultural Francez, organizeaza pe data de 21 octombrie 2007 Concert simfonic în Pestera Românesti.
Vor interpreta : Octetul de suflatori al Filarmonicii Banatului din Timisoara, dirijor : Eric Baude si formatia Percutissimo condusa de Doru Roman.
Concertul va începe la ora 13:00.
Accesul se poate face cu trenul pâna în Faget si apoi cu mijloace auto pâna în localitatea Românesti sau cu masina pe drumul dintre Deva si Lugoj - DN 68A pâna în localitatea Cosava, din Cosava urmându-se soseaua spre Valea lui Liman pâna în Românesti. Din Românesti se urmeaza traseul marcat - cruce galbena ce paraseste satul în dreptul cimitirului si duce pâna la pestera."

Daca nu credeti, puteti verifica aici. Si daca n-ati mai fost, e bine sa mai stiti si ca evenimentul se-ntimpla-n fiecare toamna, de multi ani.

Niciun comentariu: