RSS:     

vineri, 19 octombrie 2007

Ca'n cana


Stiti cine este Magor Csibi?
Pina acum zece minute eu nu stiam. Acum zece minute l-am descoperit pe Magor Csibi. Pe Internet, acolo unde sufla "vântul schimbarii".

Magor Csibi este un tinar politician de mare perspectiva. Sau un mare politician de tinara perspectiva. Pare sa fie cam acelasi lucru.

Domnul Magor Csibi nu este un politician oarecare, dinsul este un tinar candidat la un loc in Parlamentul European. Pentru care candidatura si-a pregatit o "canpanie". Sau poate o "ca'n panie"? "Panie"? Ce sa fie? Misterie.

Se poate insa si ca domnul Magor Csibi sa se afle in nevinovatie. Cine a mesterit paginile pe felie? Despre adVice Group Media in josul paginii scrie. Flash-ul sa traiasca! Frumos si miscator.
Ma uit sa vad ce urme a mai lasat adVice (Advertising Excellence!). Gasesc rapid "site-ul oficial al Muzeului Castel Bran". Nici nu intru bine pe site si dau cu ochii de "locatie". Pusa in virf, sa se vada bine, sa se stie. N-am de gind sa inchiriez castelul, ramas bun, adVice!

Ma intorc la tinara speranta liberala. Cu poze. "Click pe poze pentru a le vedea la dimensiuni reale." Nu, nici chiar asa. Camera mea nu-i suficient de mare, e mica (asa imi place mie).

Mai bine sa vad ce-l doare pe domnul Magor Csibi. Il doare "Fumatul" despre care ne spune ca "este un fenomen social nou". Geologic vorbind este chiar foarte nou. Altfel, domnule Magor Csibi, daca doar de astazi v-ati apucat de fumatul social, renuntati. Concentrati-va, mai bine, asupra "Protectiei consumatorului". Caci, nu-i asa, dumneavoastra sustineti si "o campanie (?) puternica de informare asupra drepturilor consumatorilor". Consumatorilor de pagini de web, de-o exemplie!

Puternici, prin noi insine, versiunea 2.0

Niciun comentariu: