RSS:     

duminică, 25 martie 2007

La trecutu-ti mare, mare viitor! (da, este corect!)

Saptamina este pe cale sa se sfirseasca, este timpul unei recapitulari. Multe s-au intimplat, nu multe sint si de retinut. Non multa, sed multum, dupa cum scrie la Wikipedia (da, este corect, versiunea italiana!).

Evenimentul saptaminii a fost produs de celebra publicatie Pornografia Academia Catavencu sub forma unui almanahe (da, este corect, almanahe este singular, unicat, fara seaman!).
Fideli principiului conform caruia cititorii sai fideli (da, este corect, asa se face fidelizarea, prin repetitie!) sint precum scrie pe undeva prin gazeta, "academicienii" au coborit cu nivelul (da, este corect, nu toata lumea foloseste liftul!) in rindul acestora, alegindu-l pe cel mai reprezentativ sa le poarte cuvintul prin lume. Am putea spune chiar cuvintul dinpupa daca nu ne-ar deranja prezenta fara rost a termenului marinaresc.
Am cautat pe web ancorele (iar?) evenimentului. Am gasit repede site-ul istoric www.catavencu.ro cu tot cu balul sau din 1999. Si cu un alt almanahe, cel din 2002 (da, este corect, timpul nemilos a sters litera "e"!).
Nici trimisul din viitor, proaspatul partener, nu s-a lasat cautat prea mult: Vanghelie, incepind de miine. Daca este de miine atunci este si web 2.0, cu user generated content. User-ul care a lasat inscriptia You Think Network Security is funny cred ca era intr-o pasa proasta.
Nu am reusit sa gasesc Vanghelie.Catavencu, facut dupa modelul Realitatea.Catavencu. Mai caut.

Nota 1 de la subsol: incercind sa ma documentez am admirat si www.facemcatavencu.ro dar acela nu este un site, este o capodopera!

Nota 2 de la subsol: nu m-am lamurit daca titlul "Flori, fete sau baieti" are vreo legatura cu imaginea imprastiata de cei de la Radio Guerrilla, despre care am mai scris aici. Ca sa aflu ar trebui sa imi procur un exemplar din almanahe. Oare mai gasesc?

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Flori, fete sau baieti" cred ca e ceva cam ca acei 4 vanghelisti care erau 3. Fiindca oile din reclama pascura florile, ciobanii corupsera fetele (a se vedea coperta almanahelui), iar baietii ramasera ei intre ei, sa doneze "cojones" pentru radioul respectiv, asa cum suna sloganul.

Cit despre d.Vanghelie, ceea ce face user-ul cel suparat este tot sa genereze content. Injuraturi, laude, spamuri, virusi sau hacuieli de site, toate sint user-generated content. Da, Web 2.0 cere sacrificii!