RSS:     

marți, 6 martie 2007

Pe strada, sub strada

Pe strada:
La stop vad o duba / microbuz pentru marfa (nu ii pot spune "van", poate ca transportau cu folos!). Alba si bine acoperita cu incriptii viu colorate. Numele firmei, telefoane, e-mail, site web, ce face, ce drege, sa afle tot omul. Pe partea laterala, cu verde, cu litere mari este scrisa adresa: Caracal, strada Caracalla.
Daca nici acesta nu este un brend...

Sub strada:
Adica in metrou. Unde nu prea ai ce vedea prin ferestre. Drept urmare privirile matura vagonul in timp ce mintea imi este ocupata cu diversele probleme curente. Ochiul inregistreaza: capac de plastic alb, reclama, ceva cu "...dent" (daca e cu "dent" e sigur dentist!), "alaturi de tine" (chiar imi doream aglomeratia!), "venim noi la tine", o imagine cu o mina tinind ostentativ niste bancnote...
Stop! Subconstientul tresare. Stomatologi care vin acasa atunci cind te doare maseaua, ti-o scot, le dai maseaua cariata si primesti bani in schimb? Pare interesant.
Ma uit cu atentie si descoper ca e putin invers: vin acasa, iti ofera bani si, daca ii accepti, risti sa-ti ia (si) maselele. Mai multe nu spun, gasiti aici (inclusiv sfatul de a va mai pune imediat inca o lampa pe perete; pe paginile interioare, jos, cu alb pe fond rosu)

Niciun comentariu: