RSS:     

vineri, 25 mai 2007

La groapa cu furnici. Ba-i aici, ba nu-i aici.

Rezumatul: "Cetateanul bulgar retinut pentru trafic cu armament in vama Calafat, joi dimineata, dupa ce a strins de git un politist, nu a primit mandat de arestare, pentru ca nu avea praf de pusca."

Povestea: Un bulgar venea din Anglia cu camionul. La Calafat s-a suparat si a strins de git un politist. Nu stim ce s-a mai intimplat cu politistul. Ceilalti politisti i-au luat camionul la cercetat. Au gasit in camion munitie care nu era munitie pentru ca nu avea "incarcatura de azvirlire". Daca nu era munitie atunci nici infractiune nu era. Prin urmare bulgarul a plecat mai departe spre Bulgaria cu niste marfa perisabila in pericol sa se strice. Imediat dupa ce a plecat procurorii l-au acuzat pentru "nerespectarea regimului armelor si munitiilor", munitia care nu era munitie putind fi asimilata munitiei. Cit se poate de clar.

Aveti intrebari? Am scris mai sus, nu insistati, nu se stie ce s-a intimplat cu politistul strins de git. A ramas asa.

Ceea ce se stie este ca, tot la Calafat, alta data, au mai fost doi bulgari. Cu un alt camion. Tot cu munitie. Care munitie era munitie. Si ei au fost acuzati pentru "nerespectarea regimului armelor si munitiilor". Ca bulgarii.

Au strins si ei de git un politist? Doi politisti? Mai sint pe aici? Au plecat si ei sa duca marfa perisabila? Prea multe intrebari. Daca raspundem la toate miine ce mai scriem la ziar?

Niciun comentariu: