RSS:     

sâmbătă, 5 mai 2007

Universul de un dolar

"E nevoie de tot universul ca sa-ti implinesti o dorinta".
Dorinta este evaluata sec la zece mii de dolari, dar sa nu ne impiedicam in amanunte.
Cum obtii dolarii? Poti sa stai cu gura cascata spre Univers sau, tot cu gura cascata, la flash-ul lamuritor. Aici. Pare simplu. Dai un dolar SMS si astepti ca alti douazeci de mii de doritori sa dea si ei un dolar SMS. Nu doar pare, ci chiar este simplu. Si nu este o greseala. Se verifica aplicind principiile matematicii 2.0.

Pina se aduna ceilalti donatori de "content" poti sa faci planuri de viitor sau poti sa iesi la o plimbare prin oras unde vei putea admira multe panouri publicitare. Din care afli ca exista si alte moduri de a deveni fericit. De-un exemplu, carindu-ti singur mobila de la magazin pina acasa.
Publicul tinta este acelasi. Numai ca publicul tinta ar trebui sa fie atent la consecinte. Daca esti mai pirpiriu poti sucomba de fericire sub canapeaua din spinare, e totusi ceva mai sigura varianta cu un dolar SMS.

Contextul fiind deja creat de marii "jucatori" (termen de specialitate, denota profesionalism 2.0), undeva, intr-un colt de tara, un profesor de matematica puternic ancorat in realitate a avut si el o idee. Nu de un SMS dolar, ci de douazeci de lei noi. Idee buna, in spirit 2.0. Punere in practica, din pacate, catastrofala. Fara publicitate, fara un public tinta educat din timp, cu recompense derizorii.
Reformati sistemul de educatie, domnule profesor! Niste canapele nu aveti?

Niciun comentariu: