RSS:     

marți, 11 septembrie 2007

Debandada globala

M-am intors din vacanta la timp. Imi este si teama sa ma gindesc ce pot pati cei care umbla acum tele-leu prin tara. Nu-mi imaginez cum te-ai putea descurca atunci cind pina si muntii isi iau lumea in cap. De necrezut!

N-ati aflat? Pina mai ieri Timpa era un munte stabil, situat linga Brasov. De astazi incepind poalele sale au trecut in judetul vecin, la... Busteni. Si asta inca n-ar fi nimic daca nu ar exista riscul sa se incaiere cu "Muntii Caraiman". Lupta nedreapta, inegala, Caraimanii fiind, dupa cum le spune si numele, mai multi.

Nu mai poti avea incredere nici macar in manualele de Geografie, acelea dusmanite de unii inca de prin scoala generala. Norocul nostru este ca exista ProTV (ca sa vezi!)

Unde mai pui ca nici Marea Neagra nu pare sa mai fie ce a fost. Cit este ea de mare, stiti ce repede fuge? Ieri, de exemplu, la ora 15:56, se departase la 20 de metri de tarm (acelasi ProTV, preluare Mediafax, 14:28). Pina la 18:07 mai facuse inca 10 metri: 30 de metri departare (TVR). Dupa care a luat-o la goana. La 19:38 era deja la 80 de metri (Cotidianul).
[ore afisate in rss-reader]

Ce s-a intimplat in continuare nu am mai aflat. Cred ca in acest moment nici nu se mai zareste.
Unde s-o fi dus?

Niciun comentariu: