RSS:     

vineri, 23 februarie 2007

Sanatate 2.0

Relatare gasita la "specialistii in stiri" (preluata de la Rompres):
"Reprezentantii Autoritatii de Sanatate Publica solicita Consiliului Naţional al Audiovizualului interzicerea difuzarii, inainte de ora 22.00, a filmelor in care actorii fumeaza.[...] -Am trimis solicitarea la CNA si am atasat o lista cu 2.000 de semnaturi de sprijin primite din partea iesenilor. Speram ca, astfel, difuzarea pe posturile de televiziune a filmelor in care actorii fumeaza sa fie facuta la orele cand copiii dorm deja-, a declarat Alexandrina Micliuc, asistent medical in cadrul Compartimentului de promovare a sanatatii de la ASP Iaşi.
Aceasta a afirmat ca mai multe organizatii studentesti au promis ca vor mai strange alte cateva mii de semnaturi in acest scop."
Dragi ieseni, e doar o jumatate de masura! Ce facem cu filmele in care actorii se cearta, se bat, se omoara, traverseaza strada prin locuri nepermise, nu se spala pe miini inainte de masa sau, mai grav, se reproduc in conditii complet neigienice?
Dar cu acele diabolice aparate care redau continutul nesanatos al unor casete video sau DVD-uri fara sa mai fie nevoie de vreun post de televiziune?
Eu v-as propune sa cereti direct interzicerea utilizarii cuvintului "televizor".
Treceti apoi, va rog, si la analiza nocivitatii manualelor de Istorie sau de Literatura. Va veti ingrozi de ce rele obiceiuri veti descoperi si pe acolo.
Semnaturi, cit mai multe semnaturi! Mens sana, in corpore!

Niciun comentariu: