RSS:     

joi, 22 februarie 2007

Fabulospritul 2.0

Astazi am auzit niste vorbe, le-am verificat si se confirma.
Ministerul Afacerilor Externe a nascut conceptul care va impune Romania in Europa. Si l-a botezat naucitor: "Romania – Fabulospirit".
Pe site-ul MAE mai scrie ca "Germanii sunt cunoscuti ca un popor rece, ingineresc. Britanicii sunt conservatori, italienii şi spaniolii vorbareti, iar francezii sunt perceputi ca artisti, romantici". Cum toti acestia s-au miscat ceva mai repede ocupind abuziv cuvintele uzuale, noua nu ne-a mai ramas decit fabulospiritul cu care vom mindridefila prin lume. Spre incintarea celor care ne vor putea cunoaste si calare pe strutocamila carpatodanubiana trecutviitoare.
Mai scrie tot pe-acolo: "Campania urmeaza a fi facuta dupa toate regulile jocului". Oare nu ar fi cazul ca niste jucausi sa-si mute urgent jucariile prin alte locuri?
Am sa inchei cu un alt citat cules de pe aceeasi pagina (interesante subiectele fabulospirituale din "briefingul de presa"!): "Ministerul Afacerilor Externe isi exprima regretul pentru aceasta eroare regretabila". Sa fie gura pacatosului fabulospiritual anticipativ?

Completare:
De pe Realitatea.net: "purtatorul de cuvant al MAE, Cornelia Vintan, a spus ca nicio campanie europeana nu costa mai putin de doua-trei milioane de euro".
La asa bani, asa "fabulosprit" (sic!)!

Niciun comentariu: