RSS:     

duminică, 25 februarie 2007

Industria mobila 2.0

Un furnal, doua laminoare, strunguri, freze, clesti si cuie. Au poposit pe la prinz pe imasul de la marginea satului (virtual). In jur este activitate febrila. O gasca de ingineri murdari de funingine ridica movilele de materii prime. Un otelar cu tichie de marcheting si nas rosu obligatoriu loveste cu lingura intr-un sul de tabla zincata si striga cit il tin puterile: "Lumeee, lume! Doar astazi, eveniment unic si epocal! Veniti la industria mobila!"
Detalii si explicatii savante: in Cotidianul.
Tot acolo gasiti si o parte din lista de expresii la moda: "interactivitate sociala", "acces la continutul personal", accesare, postare, blogging, lifestyle, networking si, desigur, "web 2.0". Dar si ca textele se scriu cu tastatura si fotografiile se fac cu aparatul de fotografiat (am verificat si eu, este adevarat!). Si altele care au mai putut fi traduse.
Ce nu veti gasi este semnatura autorului. Care nu este!

Completare:
Tot din Cotidianul am aflat ca e-mail-ul si telefonul scad coeficientul de inteligenta al celor care le utilizeaza. Cred ca autorul articolului e acelasi. Am inteles si de ce nu exista semnatura: este o masura de protectie. Daca se gasea vreun cititor sa-i telefoneze sau sa-i trimita un e-mail?

Niciun comentariu: