RSS:     

duminică, 11 februarie 2007

Realitatea 2.0

E sfirsit de saptamina, numai bine de scormonit relaxant prin cele realitati. Nu trebuie cautat mult. Din realitatea imediat accesibila: "Sapte turisti au ramas blocati in muntii Bucegi"
Un exemplu clasic de continut 2.0 O lectura rapida scoate la iveala argumentele.
Cabana Susai nu este in Bucegi. Intre Susai si Bucegi este o vale: valea Prahovei. E mica apa Prahovei pe acolo, dar este. Valea in schimb e greu de ignorat.
De ce a mutat Realitatea TV Susaiul in Bucegi? In lumea 2.0 evenimentele montane importante au loc in Bucegi, oriunde ar fi ei.
Cabana Susai nu este intre Predeal si Azuga. Sau nu este pe drumul obisnuit. Daca insa doresti sa faci un ocol atunci ea poate fi intre Predeal si... oriunde.
De ce trebuia mutata cabana Susai intre Predeal si Azuga? In lumea 2.0 evenimentele importante din week-end se intimpla obligatoriu la Predeal, Azuga, Busteni sau Sinaia. Sau intre ele.
Turistii erau cu masinile. Normal. Intre Predeal si Azuga exista un drum national, DN1, intre Predeal si Susai exista un drum de masina (altul!). Nu are regim de drum national dar este totusi curatat de pluguri. E drum de munte, cu serpentine, cu pante, cu portiuni cu gheata. Chiar daca aceasta iarna e saraca in zapada marginile drumului sint usor de observat. Dincolo de ele te infunzi. Cu doua-trei zile in urma te puteai infunda pina la genuchi. E greu sa pierzi drumul, chiar noapte fiind. Daca masina se infunda poti totusi merge linistit pe jos. Orasul este la o aruncatura de bat. Nu si in realitatea 2.0 Acolo o ora face cit cinci, obisnuitul este infiorator cosmar.
Acolo banalul stupid se umfla in stire 2.0

Niciun comentariu: