RSS:     

sâmbătă, 14 iunie 2008

Mineriada 2.0

Pune mana pe o perna si vino sambata, 14 iunie, la ora 15:00 fix langa fantana de la Arhitectura (Universitate) sa ne batem de ne sar fulgii timp de 5 minute. Sarbatorim relaxat mineriada pe 2008 printr-un flash-mob fara vrajba si vanatai.
*Regulament de capaceala cu perne:
Da sfoara-n toata tara despre bataia cu perne. Bataia cu perne nu începe mai devreme de ora prestabilita. Jocul se încheie dupa aproximativ 5 minute de la declansare. Nu loviti persoanele care nu au perne în mâna, decât daca acestea v-o cer. Pentru "STOP JOC", arunca perna din mâna. Oricine are în mâna o perna, cunoscut sau necunoscut, reprezinta un adversar şi poate fi “capacit”. Este interzisa introducerea unor materiale adiţionale sau alte obiecte contondente în pernele de lupta. Singura "încarcatura" acceptata este puful natural din perna, cu variatiuni ornitologice pe temele gaina, rata, pinguin, etc. Încercati cu încredere pernele cât mai moi!


Mesaj cules de aici.

Am si eu câteva nelamuriri:

Care este scopul actiunii?
De ce sa fie evitate persoanele care nu au perne în mâna? Tocmai ele ar trebui sa fie lovite. Mai ales cele care poarta ochelari.
Cine îsi asuma rolul lui Ion Iliescu? Hai, dom'le, putin curaj! Nu ti se întâmpla nimic!

În rest, un bun exemplu de manifestare a retelei sociale perfecte. De 5 minute.

PS: desi nu scrie în anunt, eu sper ca "organizatorii" au în vedere sa scoata si un ziar dupa desfasurarea evenimentului. Se poate folosi exemplul de aici.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Pai e o variatiune pe tema "free hugs", daca mai tineti minte stralucita initiativa 2.0 de acum catva timp. In loc de "free hugs" avem "free pillows". Mind-free!