RSS:     

duminică, 27 ianuarie 2008

Doua sute. In gol.

Un apartament obisnuit de bloc are, aproximativ, o înaltime de doi metri si jumatate. Punem trei metri, astazi suntem generosi.
Unsprezece apartamente puse unul peste altul (un bloc obisnuit cu zece etaje si un singur parter -sic!-) se vor ridica pâna pe la treizeci si trei de metri.
Imaginativa ca sunteti pe acoperisul unui astfel de bloc, la câtiva centimetri de margine. La câtiva centimetri de gol, de "în gol". Brrr!
Punem trei astfel de blocuri unul peste altul si ajungem la o suta de metri (am mai pus un metru de la mine, recunosc). Încercati din nou sa va imaginati ca sunteti la câtiva centimetri de gol, de "în gol". Brrr! Brrr! Brrr!
Mai marim o data potul, dublându-l. Se fac doua sute de metri. Nici pâna acum nu pot spune ca o cadere de la înaltime ar fi fost o gluma dar deja ne putem gândi la aripi sau la parasuta. Fara "Brrr!".

Si acum vine stirea. Mai corect, titlul stirii: "Un brasovean a cazut 200 de metri în gol si a supravietuit!" Norocul bietului om (daca se poate spune asa) este ca a avut sansa sa nu cada toti cei doua sute de metri "în gol".
Dar de unde sa stie asta mintea sclipitoare a PRO-tevistului?


Niciun comentariu: