RSS:     

miercuri, 31 ianuarie 2007

Varza 2.0

Ieri, 30.01.2007, TVR1, "Intre bine si rau". Tema: "Despre produsele românesti si regulile Uniunii Europene". Tema incitanta, invitati multi. Prea multi pentru timpul alocat. Rezultat: o varza.
Cu o saptamina inainte, aceeasi emisiune, subiect legat de noile reglementari ale circulatiei pe drumurile publice. Dupa 15 minute renuntasem. Moderatorul, Liviu Mihaiu, idolul soferilor de pe autobuzele RATB, si unii dintre invitatii sai transformasera discutia intr-o bascalie vulgara, gretoasa, de circiuma de mahala.
Nu-mi propusesem sa mai asist la asa ceva dar intimplarea a facut sa mai am parte de o repriza aseara. Diferita ca stil, alti invitati, acelasi amfitrion.
Dupa micul numar antiprezidential de la inceput, (sa fie sarcina de serviciu?, sa fie nuca obligatorie din orice perete?), atotprezentul Mihaiu a fost scos din joc. Cunostintele sale despre subiect pareau sa se limiteze la "brinza, viezure, varza" si "Romania este locul ideal pentru agroturism". Ramasi fara moderator invitatii (unii, cei care au apucat sa-si spuna pasul) s-au luptat intre ei, fiecare incercind sa traga din spuza pe propria turta. Rezultatul? Ca in gara. La ora de sfirsit si-au luat bagajele si au plecat la fel cum au venit. O emisiune despre brinza, un viezure, o mare varza!
Pentru saptamina viitoare tema anuntata este "problema padurilor". Alta durere, acelasi moderator. Salvati TVR1! Pentru Delta Dunarii e deja cam tirziu.

Niciun comentariu: