RSS:     

miercuri, 9 ianuarie 2008

Inzapezirea globala si televiziunea-Negoita-pirat

S-a schimbat anul, gata cu pauza, am revenit la munci. La multi ani!

Intre timp o neasteptata înzapezire globala a dat peste cap omenirea pregatita înca din vara sa se înfierbânte la strand. In oras s-au pus 30 (poate 40) de centimetri de zapada, fapt revoltator urmat de strigate de ajutor ("acum ce facem, mergem pe jos?") si previziuni sinistre ("e sfârsitul lumii, maica, am vazut eu aseara la televizor!").

In lumea virtuala o voce izolata dar lucida porneste lupta eroica împotriva cumplitului flagel climatic: lasati prostiile@realitatea.net si puneti iute mâna pe lopeti!

Dupa cum bine se vede, pe acest blog zapada a fost curatata. Dar, sa-mi fie cu iertare, nu cu lopata. Doar suntem din "industrie", avem "utilaje". Cu un "mash-up minimalist" am initiat "un serviciu de mapping" peste utilajul din poza si problema a fost rezolvata rapid. Fara social network si campanii on-line. Simplu si eficient.

Acum, daca tot am scapat de zapada, as putea sa ma uit la televizor.
Am auzit ca undeva în Bucuresti (sectorul 3) ar functiona un post de televiziune cum nu s-a mai vazut. Stau politistii toata ziua cu gura cascata la televizor, se dau acolo numai filme tari, de actiune. De fapt e chiar mai mult, e un fel de super-ciné-vérité (ciudate cuvinte!), cadou de la primaru' Negoita.

Nu stiu daca primarul cu pricina a scapat de zapada din sector dar am aflat ca domnul cu blog-ul de aici a reusit sa scape, în direct, de un Fiat Albea, bleu metalizat, cu numarul B-54-VDY. In aplauzele politistilor, telespectatori fideli si entuziasmati.

Din pacate postul de televiziune emite înca doar pentru cei citiva, putini, cu grade, alesi.
E strigator la cer, e trist, e imoral, e discriminator. Acest post pirat trebuie scos la lumina si oferit publicului larg. Vrem sa vedem si noi, muritorii de rând, cum se fura o masina, macar în reluare, daca nu în direct. Iar domnului Kapra i se cuvine macar o înregistrare cu filmul furtului, film pe care, fara voie, l-a finantat.

Alo, Politia Româna, aude cineva?

Niciun comentariu: